Algemene informatie

Leer waar de producten die je in de supermarkt koopt nou eigenlijk echt vandaan komen. Op Tweede Paasdag staan vele boeren, telers en leveranciers klaar om je te ontvangen voor het leukste en leerzaamste dagje uit.

Vraag het de boer, teler of leverancier!

Hoe ziet een dag van een boer, teler, brouwer of leverancier er eigenlijk uit? Kom naar de AH Buitendag en vraag het hen persoonlijk tijdens een rondleiding over het erf, door de fabriek of door de brouwerij*. Deze experts kunnen je alles vertellen over hun producten.

Een uitje voor jong en oud

De AH Buitendag is een uitje voor jong en oud. Iedere locatie zorgt voor een unieke invulling van de dag, maar er wordt overal* gezorgd dat het interessant en leuk is voor alle bezoekers. Zo worden er op alle boerderijen rondleidingen gegeven, maar worden er ook diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd.

Boerderijen en overige locaties

Tijdens de AH Buitendag kun je een bezoek brengen aan diverse locaties. Zo kun je langs bij groente en fruittelers, zuivelboeren en zelfs bij brouwerijen en een aantal bakkerijen. De locaties zijn verspreid door heel Nederland te vinden. Kijk  welke locaties allemaal meedoen, kies een tijdslot uit de opties (die per locatie kunnen verschillen) en schrijf je in!

Fruit

Veeteelt

Zuivel

Brouwerij

Brood

Bloemen

Schrijf je in

Wij vragen iedereen zich in te schrijven voor een bezoek aan een van de locaties, zodat we rekening kunnen houden met het aantal bezoekers dat tegelijkertijd aanwezig zal zijn. Indien een tijdsvak vol zit is het niet meer mogelijk om je bij deze locatie in te schrijven. Op de ‘Schrijf je in’ pagina vind je alle boeren, telers, brouwerijen en leveranciers die deelnemen aan de AH Buitendag. Als je op een locatie klikt kun je meer informatie vinden en je kunt je hier ook inschrijven.

Let op: voor de brouwerijen en bakkerijen is het verplicht om je vooraf in te schrijven.  Zonder inschrijving is het helaas niet mogelijk om deze locaties te bezoeken. Schrijf je dus snel in, want vol=vol!

*Bezoek aan de brouwerijen voor minderjarigen alleen toegestaan onder begeleiding van een volwassene (hierop gelden een aantal uitzonderingen, dit staat vermeld op de pagina van de locatie). Er zal bij de brouwerijen geen speciale kinderactiviteit georganiseerd worden. 

**Het nuttigen van alcohol door personen onder de 18 is niet toegestaan.